Home » Stiri

Monica Columbeanu asculta Marilyn Manson

7 October 2010 No Comment

Invitata la emisiunea VIP Hour de la Music Channel, care va fi difuzata sambata, 9 octombrie, de la ora 21.00, Monica a dezvaluit ca una dintre piesele ei preferate este “Tainted Love”, piesa pe care o considera de suflet.

In fiecare sambata, de la ora 21.00, o vedeta face playlist-ul Music Channel cu zece dintre piesele sale preferate. Saptamana aceasta, la VIP Hour a fost invitata Monica Columbeanu, care a facut topul pieselor sale favorite. Printre preferintele muzicale ale vedetei se numara Madonna, Elton John, Rihanna, Justin Beiber, Marilyn Manson sau Directia 5, singura trupa romaneasca prezenta in topul ei. Daca Justin Timberlake se afla pe ultima pozitie in preferintele Monicai, primul loc este ocupat de artistul de care este indragostita fiica sa, Irina.

Afla care sunt piesele si artistii preferati ai Monicai Columbeanu urmarind emisiunea VIP Hour de sambata, 9 octombrie, de la ora 21.00 si in reluare duminica de la ora 15.00!


Poate va mai intereseaza


Etichete: , , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.