Home » Concerte

The Kids @ Tribute to Robbie Williams @ Hard Rock Cafe

12 October 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Sambata, 23 Octombrie 2010
Ora 22:30
Hard Rock Cafe, Bucuresti

Hard Rock Café si IMIPLACEMIE te invita sambata, 23 octombrie, la concert The Kids, un tribute extraordinar Robbie Williams.

The Kids a luat nastere in 2002, la initiativa chitaristului Massimiliano Talpo si a producatorului Marco Pegoraro, aflati in cautarea unei noi forme noi de experienta live. Dupa o perioada de cautari, in trupa este cooptat Simone Galdiolo, personajul perfect pentru interpretarea pieselor lui Robbie Williams.

Plin de carisma, exuberant si mereu dispus la cele mai nebunesti experiente scenice, Simone a fost exact ceea ce cautau cei doi: un entertainer desavarsit. Trupa a prins contur prin prezenta lui Pietro Valente (tobe) si a lui Francesco Giacomelli la bass, acesta fiind detinatorul premiului “Cel mai bun muzician Italian” in anul 2003. A urmat o perioada plina de concerte si turnee, The Kids devenind noua senzatie tribute a Italiei.

In momentul in care Robbie Williams a luat o pauza in cariera, The Kids au facut la fel. Simteau ca le lipseste motivatia de a urca pe scena, idolul lor nu mai transmitea energia care era, de fapt, motorul trupei. Acum, trupa este din nou in turneu, mai puternica si mai energica decat oricand, prestatia exceptionala a lui Simone aducandu-i acestuia titlul oficial de “sosie italiana a lui Robbie Williams”, conform fan clubului si site-ului official Robbie Williams.

Pret bilet: 39 Ron
Bilet fara loc. Pentru rezervari sunati la Hard Rock Cafe Bucuresti 021/206.62.61

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.