Home » Stiri

Sambata, Giulia si Connect-R prezinta “1 Chart” la Music Channel

24 June 2010 No Comment

In weekend, singurul top de muzica exclusiv romaneasca, “1 Chart“, ii va avea ca invitati speciali pe gazdele show-ului de la Craiova din data de 10 iulie, Romanian Music Awards (detalii despre RMA aici, aici, si aici ! )

Sambata, de la ora 18.00 si in reluare duminica de la ora 22.00, gazdele celor mai importante premii muzicale din Romania vor demonstra, in premiera la Music Channel, cat de bine se vor descurca pe scena Romanian Music Awards de la Craiova din data de 10 iulie.

Invitati speciali ai editiei “1 Chart”, Giulia si Connect-R fac echipa si prezinta topul celor mai bune 40 de piese romanesti de la Music Channel. De la parerile proprii despre piesele care alcatuiesc topul, pana la detalii despre conturile personale de Facebook, cei doi artisti pun totul in discutie.

Incepand din data de 26 iunie, Giulia si Connect-R dau startul unor editii non-conformiste ale topului “1 Chart“! Fiecare editie va avea ca invitati speciali cate doi artisti aflati la poli opusi din punct de vedere muzical.

Stai cu ochii pe Music Channel, pentru ca nici nu stii ce pierzi!


Poate va mai intereseaza


Etichete: , , , , , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.