Home » Concerte

Concert De Colinde cu Stefan Hrusca

6 December 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Stefan Hrusca vesteste Craciunul cu un nou album de colinde, “La mijlocu’ cerului” la Sala Palatului pe 20 decembrie de la ora 19.30

Stefan Hrusca va porni insa la colindat si in tara, in luna decembrie, intr-un amplu turneu national.

Prin glasul lui Stefan Hrusca pare ca se aud cantand mosii si stramosii care vestesc bucuria nasterii Mantuitorului. Colindele lui Hrusca refac linistea si echilibrul sufletesc, facandu-ne mai buni, mai iubitori, mai iertatori.

“Concertul de Crăciun nu este un concert oarecare. Este o legatura sufleteasca si spirituala care se naste prin colind intre mine si public, deoarece colindul este un cantec de stare, pe care nu poti sa-l canti oriunde, oricand si oricum. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind”, declara Stefan Hrusca.

An de an, colinda lui Stefan Hrusca primeneste si pregateste sufletele romanilor pentru Sarbatoarea de Craciun. “Dascalul de colinde”, cum a fost supranumit Stefan Hrusca de catre poetul George Tarnea, va concerta pe 20 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30. In acest an, invitat special in spectacol este Corul National de Camera “Madrigal”, un simbol al interpretarii corale romanesti, care in 1968 a inregistrat primul disc romanesc de colinde.

Bilete aici.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.