Home » Uncategorized

I Love the 90`s @ 21 Decembrie 2012 / Sala Palatului

11 December 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Pe 21 decembrie, incepand cu ora 19.30, hiturile care te-au facut sa dansezi si pe care le-ai ascultat la radio in anii 90, se aud live pe scena Salii Polivalente din Bucuresti in cadrul unui show in premiera: ”I Love the 90’s”.

Chiar daca este un eveniment cu o reteta europeana, nu poate fi naturalizat decat daca ii adaugam si cateva ingrediente romanesti! Dintre trupele de succes de la sfarsitul anilor 90, Delia si animal X au fost preferatii nostri pentru aceasta editie! Speram ca la editiile urmatoare sa atragem mai multi dintre cei care erau in topuri in acea perioada”, declara anca Rebegea, Managing Partner Smart Events.

Delia si Animal X vor urca pe scena alaturi de No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat si Robin S vor sustine un mega-spectacol LIVE, a carui gazda va fi George Vintila.

Organizatorii promit o seara incendiara, care va transforma Sala Polivalenta intr-un urias ring de dans, animat de lumini si lasere dar si de concursuri cu premii surpriza.

Cumparati bilete la acest spectacol de aici.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.