Home » Concerte

Concert Lala Happy XMas @ Sala Polivalenta

6 December 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

LaLa Happy Xmas este numele concertului ce va avea loc pe 8 Decembrie la Sala Polivalenta, in cadrul caruia LaLa Band va canta piese de Craciun internationale, colinde romanesti, dar si multe evergreen-uri.

Au umplut doua seri la rand Arenele Romane din Bucuresti, unde peste zece mii de fani au venit sa-i vada! Sala Palatului a fost arhiplina la primul lor mare concert, unde oameni veniti din toate colturile tarii, dar si din strainatate, au cantat alaturi de ei!

Au sustinut un show de trei ore pe stadionul din Constanta, unde fanii au ramas pana la final, in ciuda ploii infernale de afara! La Suceava, in cadrul unui festival anual, concertul lor a adunat cel mai mare numar de spectatori care a fost vreodata prezent pe acel platou! Au demarat cel mai important turneu national al anului, in cadrul caruia continua sa ridice mii de tineri in picioare, in cele mai mari orase ale tarii!

LaLa Band, idolii unei intregi generatii, reprezinta poate cel mai impresionant fenomen media al ultimilor ani. Trupa ce a lansat trei materiale discografice, dintre care un dublu CD, in decursul unui singur an, tinteste si mai sus, pregatind un mega concert la Sala Polivalenta din Bucuresti!

Bilete aici.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.