Home » Stiri

E o rusine ca Romania sa nu participe anul acesta la Eurovision

22 January 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Laurentiu Duta: “E o rusine ca Romania sa nu participe anul acesta la Eurovision

Romania pare sa rupa anul acesta traditia participarii la Eurovision. Chiar daca reprezentantii televiziunii nationale sustin ca participarea Romaniei este mai mult ca sigura, Romania inca nu se afla pe lista participantilor de anul acesta.

Laurentiu DutaNume care s-au aflat de mai multe ori in stransa legatura cu Eurovision si-au exprimat dezamagirea in ceea ce priveste posibilitatea ca anul acesta Romania sa nu mai participe la acest concurs. Laurentiu Duta a declarat pentru Music Channel ca ar trebui sustinut un efort pentru ca un eveniment atat de mare sa aiba loc: “Ar fi un mare pacat si un deserviciu adus muzicii romanesti si cred ca si imaginii tarii noastre. E o rusine ca Romania sa nu participe anul acesta la Eurovision, mai ales ca e un eveniment ce se intampla o singura data pe an.

Romania a participat pentru prima data la Eurovision in 1994, a revenit in 1998, a lipsit pana in 2000 iar din 2002 a facut anual parte din tarile participante la Eurovision, ocupand de trei ori locul 3 in clasament.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.