Home » Concerte, Featured, Headline

Începe anul cu BENETONE Band la Old City Lipscani Beer Garden

29 December 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

BENETONE Band te invită să petreci noaptea dintre ani pe ritmuri de classic rock la Old City Lipscani Beer Garden. De această dată, Porro, Mircea, Alex şi Thomas te aşteaptă la început de 2011 alături de ei şi ţi-au pregătit pe lângă muzica de calitate şi multe alte surprize.

Classic rock în noaptea dintre ani. La sfârşit de 2010, BENETONE Band îţi propune să începi noul an pe ritmuri de classic rock. În plus, Old City te invită să te desfeţi cu bunătăţile pregătite special pentru tine, de la platouri tradiţionale până la cele mai fine bucate şi terminând cu băuturile pe care doreşti să le bei în noaptea de revelion. Şi toate astea la un preţ special: 280 RON / persoană.

Karaoke pentru petrecăreţi. În noaptea de revelion, nu numai că vei petrece alături de BENETONE Band, dar vei avea şi ocazia de a cânta alături de ei. Şi asta pentru că vineri seară Porro, Mircea, Alex şi Thomas te invită să cânţi alături de ei melodiile pe care doreşti să le interpretezi.

Aşadar, profită de această ocazie unică de a fi artist în noaptea dintre ani alături de nimeni alţii decât BENETONE Band.

Harta si Imagine vazuta din satelit cu Old City Lipscani Beer Garden

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.