Home » Concerte

O noapte de catharsis in Tago Mago, cu Mes Quins

20 May 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

21 Mai 2010
Ora: 21.00
Tago Mago

Trupa bucuresteana de synth pop Mes Quins deschide seria concertelor si performance-urilor live la Tago Mago vinerea aceasta, 21 mai, incepand cu ora 21.00.

Ovidiu (voce, chitara), Silviu (voce, clape), Ovidiu (drum pad) si Gina (bas) pregatesc un show exploziv, in care muzica stranie si aparitia iesita din comun a membrilor trupei vor fi ingredientele unei nopti de catharsis, dupa cum spun chiar ei. Concertul este cu atat mai interesant de pus pe lista evenimentelor la care merita sa mergeti in acest weekend, cu cat trupa va prezenta publicului piese noi, de pe albumul de debut ce va aparea in curand.

www.myspace.com

Seara va continua cu un afterparty intretinut de muzica si visuals by Color Nurse & The Patient. Prezenti anterior in cluburile bucurestene sub numele de Onna Noko si Otoko Noko, Color Nurse si The Patient debuteaza pe scena Tago Mago cu un nou act care combina muzica synth pop/indie si visuals pe masura. Color Nurse, alias Irina Stanciulescu, este responsabila pentru cel mai nou videoclip al trupei The Amsterdams Apple, la care semneaza imaginea, regia si montajul, si pentru o serie de visual performance-uri ce au ilustrat prestatii live ale unor trupe precum Mes Quins si aceiasi The Amsterdams.

www.myspace.com

Tago Mago (Str. Sperantei, 21) mixeaza formulele de club, bistro si terasa cu ateliere culturale polivalente film, expozitii de fotografie, pictura, teatru, sala de auditie si performance-uri. Clubul pune la dispozitie patru niveluri subsol, doua etaje, mansarda plus terasa, in care se vor desfasura in paralel activitati culturale si un clash de stiluri muzicale variind de la obisnuitul indie, de moda veche si noua, la amestecuri eteroclite de jazz, fusion, electro and anything in between.

*Tago Mago (conform definitiei general acceptate) al doilea album de studio al trupei germane de rock experimental Can; (conform unei definitii mai speciale) o piesa a trupei exotice de muzica pop Kaoma. Tago Mago likes it well mixed.

Tago Mago
Strada Sperantei nr. 21, Bucuresti
Contact: [email protected] , [email protected]
www.tagomagoclub.ro

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.