Home » Stiri

Trupa Sweet lemon te provoaca la CONCURS

30 September 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Trupa Sweet Lemon lanseaza o provocare in randul tuturor celor care viseaza sa isi vada ideile transpuse pe micul ecran.

Pentru ca piesa “Make me wanna”, produsa de Narcotic Sound si lansata recent de trupa Sweet Lemon, a fost primita cu mult entuziasm de catre ascultatori, cei trei membri au decis sa duca succesul mai departe. Ritmul dinamic al melodiei cu “a widi widi” a captat imediat atentia publicului, astfel incat la scurt timp dupa lansarea sa online s-au strans peste 100.000 de vizualizari, la care se adauga alte cateva mii de download-uri de pe site-ul oficial al trupei, www.sweetlemon.ro

Avand in vedere reactiile favorabile, urmatorul pas pe care cei de la Sweet Lemon sunt hotarati sa-l faca este filmarea unui videoclip, cu prilejul caruia trupa provoaca publicul la un super-concurs.

Intra pe site-ul nostru www.sweetlemon.ro, asculta “Make me wanna” si scrie-ne la adresa [email protected] ideile tale despre cum vezi tu videoclipul piesei, pana pe 10 octombrie 2010. Daca esti creativ si talentul tau ne surprinde placut, poti castiga 500 euro, ai ocazia sa facem cunostinta pe platourile de filmare si iti poti vedea povestea filmata live.

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.sweetlemon.ro.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.