Home » Stiri

UTV lanseaza cel mai energic Alarm Clock cu cantec

22 November 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Din 22 noiembrie, de luni pana vineri, de la 7.00 la 10.00 Utv iti da trezirea cu cel mai energic Alarm Clock! Singurul matinal TV cu voiceover live – Un concept exclusiv Utv.

In studioul Utv, la microfon se va afla Raluca! Zi de zi te va trezi pe bune cu cea mai energica muzica, cele mai fresh informatii si cele mai cool surprize. In plus, pe toti aniversatii zilei din luna noiembrie ii va trezi personal sa le ureze La Multi Ani si va discuta live cu fanii Utv de pe Facebook.

Concert Alarm Clock

Concert Alarm Clock

Se pune de cel mai energic concert in pasaj la Universitate, luni 22 noiembrie la ora 8:00. Corina e convinsa ca It’s no time for Sleepin’ si promite un show incendiar – cei mai tari dansatori, momente unplugged si cele mai cunoscute hituri ale divei.

Cand nici aroma cafelei nu te mai trezeste, cand nici cerealele nu-ti mai dau energie, cand nici macar sucul de portocale nu te mai binedispune… ia o portie zdravana de Alarm Clock, sa-ti ajunga toata ziua!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.