Home » Concerte

Concert Sex Pistols Experience in Club Mojo

2 November 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Brainovate si TentEvent au placerea sa va prezinte formatia The Sex Pistols Experience ce va concerta in data de 13 noiembrie, orele 20:00 la Club Mojo in Bucuresti.

The Sex Pistols Experience este fara indoiala singura trupa profesionista ce aduce tribut celei mai controversate formatii din toate timpurile – Sex Pistols pe 13 Noiembrie in Cluj Mojo.

Trupa este formata din patru muzicieni talentati uniti de pasiunea lor pentru Sex Pistols si pentru muzica…dar si de cateva auditii extrem de dure! Au petrecut mult timp perfectionadu-si imaginea si sunetul pana la ultimul detaliu asigurandu-se astfel ca fiecare show live este la fel de dinamic si incitant ca si cele originale.

Invitatul special al evenimentului este Ed Tenpole Tudor. Ed s-a alaturat celor de la Sex Pistols pentru o perioada scurta in anul 1978 dupa pleacarea din trupa a lui Johnny “Rotten” Lydon si a contribuit la crearea unor momente memorabile in muzica punk; printre cele mai importante numarandu-se rolul din ‘The Great Rock & Roll Swindle’ unde si-a imprumutat vocea piesei care a dat numele filmului. O alta aparitie vocala este cu piesa “Who Killed Bambi” si cu varianta mai dura a piesei “Rock Around The Clock” a lui Bill Haley.

O adevarata legenda si patru replici incredibile ale punkerilor de la Sex Pistols vor lua Bucurestiul pe sus intr-un regal anarhic pe care nu-l veti putea uita prea curand!!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.