Home » Concerte

Biletele VIP La Michael Bolton s-au terminat

20 July 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Biletele VIP la concertul pe care Michael Bolton il va sustine la Constanta pe 30 iulie s-au terminat.

Concertul va avea loc pe platoul de vis a vis de Cazinoul din Constanta, respectiv zona Portii 1 a Portului Constanta. “Am ales aceasta locatie datorita faptului ca este o platforma imensa din beton, chiar pe malul marii iar accesul se poate face foarte usor, se pot organiza aici spectacole cu zeci de mii de oameni” au declarat organizatorii.

Tinand cont de cererea mare de bilete de care se bucura concertul cantaretului american si de faptul ca locatia o permite, organizatorii de la International Creative Artists au hotarat sa suplimenteze cu 500 de locuri sectorul VIP, biletele urmand sa fie puse in vanzare astazi.

O veste buna si pentru familiile ce vor cumpara bilete la concert, accesul copiilor de pana la 10 ani este gratuit indifferent de sectorul in care sunt cumparate biletele.

Bolton a vandut peste 52 de milioane de albume in intreaga lume, a primit 20 de discuri de platina doar in Anglia, a castigat zeci de premii, dintre care 2 Grammy, pentru cel mai bun solist, cantecele sale au fost difuzate de peste 5 milioane de ori, au umplut 50.000 de ore de emisie, care s-ar putea traduce in 5,7 ani de emisie continua, si asta este o statistica de acum cativa ani.

Michael Bolton si-a permis zilele acestea un scurt “repaos activ”, el se relaxeaza inainte de cea de-a doua etapa europeana a concertelor sale jucand golf in American Century Championship Pro Am. Artistul soseste in Romania cu o zi ininte de concert si va fi cazat la Grand Hotel Rex din Mamaia.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.