Home » Concerte, Stiri

Michael Bolton a ales Grand Hotel Rex

14 July 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Au inceput pregatirile pentru concertul celebrului cantaret american Michael Bolton, concert pe care acesta il va sustine la Constanta pe 30 Iulie, pe platoul de vis a vis de Cazinoul din Constanta, respectiv zona Portii 1 a Portului Constanta.

O echipa speciala care se ocupa de turneul artistului a fost trimisa in Romania sa aleaga hotelul la care va fi cazat acesta. Dupa ce au vizionat mai multe locatii de lux de pe litoral, a fost ales pentru cazarea si masa artistului si a staff-ului sau Grand Hotel Rex din Mamaia. “Este un hotel ce corespunde pretentiilor artistului, atat in ceea ce priveste amplasarea si confortul, cat si rafinamentul mancarurilor servite”, au declarat organizatorii de la International Creative Artists. “Nu trebuie sa intelegem prin asta ca Michael Bolton ar fi un artist cu fite, ci faptul ca el, in ultimii 20 de ani s-a aflat cate 200-250 de zile pe an in turneu si nu vrea sa riste absolut nici un disconfort care ar putea afecta valoarea concertelor sale, este un perfectionist si cand se afla pe scena el da totul pentru spectatorii sai”, au mai declarat organizatorii.

Cand a aflat ca show-ul va avea loc la malul marii, cerintele artistului au fost: hotel de 5 stele, cat mai aproape de mare, piscina cu jacuzzi, bucatar personal si nu in ultimul rand, pista de aterizare pentru elicopter. Se pare ca lui Bolton i-a placut atat de mult prezentarea Grand Hotel Rex ca a decis sa vina cu o zi inainte pentru a se bucura de cateva clipe de relaxare in plus.

“Echipa Grand Hotel Rex se bucura mult de alegerea domnului Michael Bolton si stim ca vom fi la inaltimea pretentiilor celebrului nostru oaspete “, a declarat dl. Abdur Rahim Khan, General Manager al hotelului de la malul Marii Negre.” Pe perioada sederii artistului in hotelul vom avea catre clientii nostrii o oferta speciala, in pretul camerei fiind incluse si doua bilete VIP la concertul lui din 30 iulie”, a mai declarat acesta.

Concertul lui Michael Bolton din Romania face parte dintr-un turneu mondial de promovare a ultimului sau CD, „One World One Love”, la realizarea caruia si-a adus aportul si Lady Gaga, melodia “Murder My Heart” fiind compusa de Michael impreuna cu aceasta.

Bolton a vandut peste 52 de milioane de albume in intreaga lume, a primit 20 de discuri de platina doar in Anglia, a castigat zeci de premii, dintre care 2 Grammy, pentru cel mai bun solist, cantecele sale au fost difuzate de peste 5 milioane de ori, au umplut 50.000 de ore de emisie, care s-ar putea traduce in 5,7 ani de emisie continua, si asta este o statistica de acum cativa ani.

Biletele au preturile cuprinse intre 60 si 200 de lei si se pot achizitiona in Constanta de la toate chioscurile Telegraf, Teatrul National de Opera, Teatrul National, Casa de Cultura a Sindiatelor si in toata tara, in reteaua magazinelor Germanos, reteaua magazinelor Vodafone, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas, reteaua magazinelor Orange si online pe eventim.ro(021.2501008) si bilete.ro(021.3119323).

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.