Home » Concerte

Walter Ghicolescu in Club MoJo

15 November 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Walter GhicolescuE-Folk Events & Club MoJo Brit Room va invita marti 16 noiembrie 2010 incepand cu ora 20:30 la o seara de muzica live si multa distractie.

Invitatul nostru va fi nimeni altul decat Walter Ghicolescu.

Nascut pe 15 iulie 1971, la Calarasi, in perioada liceului studiaza chitara clasica la Scoala Populara de Arta.
In 1993 devine student al Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice la Universitatea Politehnica Bucuresti. Are numeroase aparitii in spectacole studentesti , iar cativa ani mai tarziu se alatura Cenaclului ‘Totusi Iubirea’ (1998-1999).

Dupa absolvirea facultatii, lucreaza o scurta perioada ca inginer in Calarasi, dupa care devine student al Facultatii de Matematica, sectia Mate-Informatica, la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi.
La Iasi, inca din primul an de facultate, la propunerea poetului Emilian Marcu, se alatura Cenaclului Moldavia si participa la numeroase evenimente folk, locale sau din tara.

In cativa ani devine referent al Casei de Cultura a Studentilor si coordoneaza activitatea Cenaclului Moldavia pana in 2008.

Vom asculta piese de pe albumul aparut in 2007, Walter Ghicolescu & Adrian Gradinaru – ‘Franturi de suflet’, piese de referinta in muzica folk si – nu in ultimul rand – vom avea parte de putina poezie.

Asadar marti 16 noiembrie 2010, incepand cu ora 20:30, va asteptam la o seara plina de muzica folk si poezie alaturi de Walter Ghicolescu si invitatii sai.

Pretul unui bilet este de 10 lei si respectiv 7 lei pentru elevi si studenti.

Biletele se pot achizitiona la intrarea in club.

Pentru contact & rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.