Home » Concerte, Featured, Headline

Concert ZOIA ALECU in Sinner’s @ 19 Octombrie 2011

17 October 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Cum să rezişti unei asemenea invitaţii, mai ales când este exprimată muzical atât de frumos? Primul ei concert în Bar-Club Sinner’s (la Folk Nights by Gorby ed.14, 23 martie 2010) a fost un mare succes, în urma căruia a rezultat o prietenie reală şi zdravănă între Zoia şi Sinner’s. S-a impus reluarea concertului pe 18 mai, la ediţia 22.

Desigur, ca orice prieten adevărat, Zoia a fost prezentă şi la alte manifestări dragi nouă, precum aniversarea a 2 ani de seri folk în Sinner’s sub genericul Folk Nights by Gorby.

Am considerat că acum, la începutul sezonului de toamnă 2011, se impune să o invităm la o seară a ei, în care să ne cânte şi să ne încânte aşa cum numai ea ştie. Noi ştim că atmosfera din Sinner’s îi place foarte mult şi că se simte foarte bine aici. Nu am, aşadar, niciun dubiu că vom avea parte de încă un recital de excepţie!

Zoia Alecu

În plus, ca să vă destăinuiesc şi un mic secret, Zoia se pregăteşte de un turneu prin ţară, ceea ce înseamnă că publicul din Bucureşti o va putea vedea şi auzi mai rar în următoarea perioadă. Deci, încă un argument pentru a nu rata întâlnirea cu Zoia Alecu de miercuri, 19 octombrie, din Bar-Club Sinner’s.

Folk Nights by Gorby – ediţia 32. Pentru rezervări: 0723 511 597.

Harta si Imagine vazuta din satelit cu Sinners

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.