Home » Concerte

Trupa Acum @ pe 9 noiembrie in Sinner’s

6 November 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Pe 9 noiembrie ora 21.00 va asteptam in Sinner’s sa ne bucuram de un concert de exceptie sustinut de trupa ACUM. Trupa ACUM a luat nastere în anul 2000, având în prezent urmãtoarea componentã: Dan Vasilescu (voce, chitara), Natalia Colotelo (vioara), Gabriel Balasa (percutie).

Trupa Acum

De-a lungul timpului a participat la numeroase festivaluri de muzicã folk din tarã, dintre care mentionãm “Festivalul Om bun”, Bucuresti (2002), unde a obtinut Premiul „Vali Sterian”, Festivalul de folk de la Galati – “Baladele Dunãrii” (2007) – premiul I pentru creatie si Festivalul FOLK YOU!, Vama Veche, 2008. De asemenea, trupa ACUM s-a remarcat la Galele Studentesti de la Costinesti (2006-2008), Festivalul „Trei Ceasuri Bune” (2006-2008) si Cenaclul “Totusi iubirea” (2000-2002).

Clipul melodiei “S-a mai dus un an” (2006) a fost difuzat pe televiziunile de muzica romanesti.

Trupa ACUM, neputând fi încadratã cu strictete în genul folk, se caracterizeazã printr-o mare libertate de creatie si o gamã variatã de ritmuri, conferitã de modul inedit de abordare al instrumentelor.

Originali atât în creatiile proprii, cât si în interpretarea unor balade deja consacrate, membrii trupei ACUM se impun printr-o caldã prezentã scenicã si prin diversitatea genurilor interpretate cu egalã dãruire.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.