Home » Lansari

Andrew lanseza SuperGirl

25 September 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Andrew este un tanar de 20 de ani care isi propune sa cucereasca inima tuturor domnisoarelor cu piesa “SuperGirl”, o melodie cu ritm dansabil si versuri sensibile, ce te face sa te indragostesti de la prima ascultare.


Andrew si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 5 ani cand parintii lui l-au inscris la “Scoala Mini-Vedetelor” unde a urmat cursuri de canto, teatru si dans. Prima piesa inregistrata intr-un studio profesionist a fost in 2006, cand a colaborat cu Sisu. Apoi a urmat in 2008 concursul “Featuring Akon in Africa” unde a impresionat publicul cu vocea sa si a castigat Premiul de Popularitate.

“SuperGirl” a fost compusa de Preston, de linia melodica s-a ocupat Andrew, iar versurile au fost scrise de Neko, cu care a colaborat si la primul single “Nightmares”.

“Intr-o noapte am ajuns la studio stiind ca urma sa fac o piesa cu Preston. Nu il cunosteam, dar ascultasem cateva piese compuse de el care sunau bine. Am descoperit ca gusturile noastre muzicale corespundeau intr-o oarecare masura si ne-am pus pe treaba. El a facut prima varianta de instrumental iar eu am intrat in camera de inregistrari. Dupa 10 minute aveam prima varianta a piesei.”, a povestit Andrew despre compunerea noului lui single.

Andrew a fost inspirat in compunerea melodiei de “cele mai frumoase creatii ale acesti lumi, fetele. Piesa asta este dedicata lor”.

“Mi-am dorit sa fac o piesa in care sa se regaseasca toti ascultatorii. Cred ca orice baiat viseaza la o super fata careia ar vrea sa-i dedice versurile piesei si sunt sigur ca fiecare fata poate fi o SuperGirl.”, completeaza tanarul artist.

Cu ocazia lansarii acestui nou single, Andrew si-a creat propria pagina de facebook http://www.facebook.com/andrewromania , unde ii va tine la curent pe ascultatorii sai cu noutati din viata artistica si personala.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.