Home » Stiri

Connect-R , surprins pana la lacrimi de fanii sai

15 November 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Si artistii au parte de surprize! Fanii i-au demonstrat lui Connect-R ca este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania.

In exclusivitate pentru Music Channel, Connect-R a povestit o situatie in care s-a aflat in urma cu cateva zile, la un bal de boboci din Turnu Severin. Invitat la bal pentru a sustine un concert, Connect-R a ramas inmarmurit cand scena pe care trebuia sa paseasca, s-a umplut de elevii care au tinut un moment special pentru idolul lor.

In cadrul unui interviu realizat pentru News, Connect-R i-a relatat lui Shurubel cat de impresionat a fost de surpriza pe care i-au facut-o un grup de elevi de la un liceu din Turnu Severin:

“Eu trebuia sa intru normal cu intro, urma “Murderer”, iar muzica s-a oprit dintr-o data.Am ramas inmarmurit efectiv sa vad ca un grup de copii au invatat sincroanele noastre. Deci am ramas tampit efectiv! Iar finalul cu care m-au doborat mi-a adus aminte de evenimentul de la Romanian Music Awards, cel cu tricoul (n.r. “Sunt tigan”), unde eu am incheiat cu un mesaj: in fata lui Dumnezeu suntem toti la fel. Ei bine, s-au intors la un moment dat toti cu spatele, si-au dat jos vestele, iar pe tricou scria: “In fata lui Dumnezeu suntem toti la fel”. Apoi a venit tortul, iar imaginea de tip dur a fost doborata si s-a vazut sensibilitatea mea”, a marturisit Connect-R in exclusivitate pentru Music Channel.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.