Home » Lansari

Anna Lesko revine cu un nou single @ Get I

13 April 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Anna Lesko a revenit in forta cu un nou single – Get It. Cantareata si compozitorii ei schimba ritmul cu “Get It” si chiar daca nu se indeparteaza de radacinile ruso-ucraineence ale artistei, creeaza un sound fresh.
Get It” este noul manifest al Annei, semnalul ca este intr-o noua etapa a carierei din toate punctele de vedere. Cantecul a fost compus de Gabriel Huiban si Laurentiu Duta, echipa responsabila si pentru “Anycika Maya“.

In ultima vreme, Anna Lesko acorda o importanta din ce in ce mai mare mediului online fiind activa pe Facebook, pe Twitter si YouTube. Artista a lansat o serie de filmulete amuzante in care a numarat zilele pana la lansarea noului single alaturi de fanii sai.

Pentru concerte si aparitii scrieti la office [at] liveartist.ro. Piesa a fost lansata, in premiera, pe contul ei de Facebook (http://facebook.com/annalesko) si pe Monden.info (http://monden.info).

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.