Home » Lansari

Free Space Recordsa lansat un nou proiect muzical

25 September 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

DaVilla este Dj-ul, Barac este Mc-ul si primul lor single se numeste ‘Sampania’. Desi se cunosteau de ceva vreme,prima colaborare muzicala DaVilla&Barac a venit la inceputul lui 2011 insa in primavara acestui an, au pus bazele proiectului .

SampaniaBackground-urile muzicale diferite ale celor doi artisti au adus un plus pe inregistrarile pe care cei doi le-au facut iar starea de spirit fresh din studio plus elementele de inspiratie precum viata de noapte,petrecerile glamour,ringul de dans cu lumini,lasere,fum,ritm si energie , formeaza bazele proiectului DaVilla&Barac.

Au deja cateva piese in lucru dar au hotarat sa finalizeze ‘Sampania’ ca single de debut al proiectului ,single care este sustinut si de un videoclip ,totul in scenariul si regia lui Daniel Rocca avand ca subiect o petrecere outdoor.

‘Sampania ‘ se poate degusta si in FM, din Bucuresti in Timisoara ,Iasi ,Constanta si in toata tara dar si Chisinau/Moldova. Se afla si in top 40 la anumite posturi de radio si se bucura si de sprijinul multor Dj care o promoveaza in cluburi.

Ii puteti gasi pe site-ul oficial www.DaVillaandBarac.ro si pe facebook Davilla&Barac, pagina oficiala a proiectului.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.