Home » Lansari

Miss Mary lanseaza “Battlefield Of Love”

18 September 2011 No Comment

Melodia de debut “You Don’t Love Me” i-a adus lui Miss Mary numeroase aprecieri, fiind asemanata datorita timbrului vocal si vocii puternice, atat cu Christina Aguilera cat si cu Miley Cyrus. Al doilea single, “Open”, a fost compus de Jake, un producator foarte talentat din Madrid, in colaborare cu unul dintre membrii FlyinState, Pol. Piesa beneficiaza de un videoclip regizat de Michael Mircea si a ajuns pana pe locul 8 in topul Media Forest. 

Versurile si muzica piesei “Battlefield Of Love” au fost compuse de Jake, iar de orchestratie s-au ocupat baietii de la FlyinState, F. Charm si Pol. Odata cu varianta radio, Miss Mary lanseaza si primul remix oficial al melodiei realizat de Motzu, cunoscut in randul ascultatorilor de hip-hop pentru productiile muzicale si colaborarile cu numerosi interpreti ai genului.

Miss Mary a primit pana acum mai multe cereri pentru a-i fi remixate piesele, insa doar propunerea venita din partea lui Motzu a fost suficient de interesanta pentru a o accepta. “Am ales sa lansez ambele variante ale piesei “Battlefield Of Love” in acelasi timp pentru ca mie imi plac amandoua si sper sa va placa si voua”, a spus Miss Mary.

Pe langa muzica, Miss Mary se preocupa si de scoala, fiind eleva in clasa a IX-a la liceul Gheorghe Sincai. Pentru ca inceputul de an scolar sa fie mai frumos, Miss Mary ofera cadou un rucsac personalizat celui care povesteste pe pagina de facebook Luvit, http://www.facebook.com/luvitro, cea mai amuzanta intamplare de la scoala.

De asemenea Miss Mary le face cadou un link de download gratuit pentru “Battlefield Of Love”, varianta radio si remixata, celor care dau azi si maine like paginii Luvit, http://www.facebook.com/luvitro.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.