Home » Lansari

Simon lanseaza noul single “I Love You”

26 September 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Simon lanseaza noul single “I Love You”, compus de Mihai Ristea, unul dintre cei mai apreciati compozitori ai momentului. “I Love you” este o piesa sentimentala cu versuri de dragoste ce exprima starile traite de orice indragostit.

SimonSimon este student in anul II al conservatorului din Constanta, sectiunea interpretare muzicala, canto. De la varsta de 8 ani, de cand s-a hotarat ca vrea sa urmeze o cariera artistica, el a participat la mai multe evenimente muzicale unde a impresionat audienta cu vocea sa. Astfel, datorita calitatilor sale vocale a fost cooptat de celebra formatie de muzica aromana Shopatlu, alaturi de care a cantat mai bine de un an.

Tanarul artist si-a facut debutul pe scena muzicii dance cu “Lose control”, o piesa compusa de FlyinState cu versuri scrise de Xonia. Acum, cu al doilea single, “I Love You”, Simon isi dezvaluie latura sensibila si spera sa cucereasca toate ascultatoarele si topurile.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.