Home » Stiri

“Bring the Noise”, editie speciala Green Day la Music Channel

2 July 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Luni, 5 iunie, de la ora 22.00, “Bring the Noise” cu DJ Hefe aduce o editie special dedicata celor de la Green Day. Timp de o ora, la Music Channel vezi cele mai bune piese ale trupei!

“Bring the Noise” cu DJ Hefe, aduce luni, 5 iunie de la ora 22.00 si in reluare miercuri de la ora 1.00, cele mai bune piese ale baietilor de la Green Day, intr-un maraton de o ora. “21 Guns”, “Boulevard Of Broken Dreams”, “Basket Case”, “Time Of Your Life”, “When I Come Around” sunt doar cateva dintre piesele care i-au facut celebri pe cei trei membri ai trupei punk rock americana. Mereu sarcastici, baietii de la Green Day au reusit sa reziste in show-biz-ul international mai mult de doua decenii si au fost o gura proaspata de aer cu fiecare piesa lansata.

Nu rata editia speciala “Bring the Noise” de la Music Channel, de luni, 5 iunie ora 22.00 si in reluare miercuri de la ora 1.00!

Stai cu ochii pe Music Channel pentru ca nici nu stii ce pierzi!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.