Home » Stiri

Music Channel te da pe rock !

30 July 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

music channelLuni, 2 august, Music Channel te da pe rock! De la ora 22.00, Hefe sta de vorba la “Bring The Noise” cu Serj Tankian de la System Of A Down si cu organizatorii Stuffstock pentru a afla ultimele detalii despre festival.

In fiecare luni, de la ora 22.00, “Bring The Noise” cu Hefe te pune la curent cu tot ceea ce se intampla in rock si alternative. De la artisti, la cele mai noi clipuri, pana la sport extrem, Hefe tine pasul si prezinta totul timp de o ora, la “Bring The Noise”.

Saptamana aceasta, afli de la Hefe cele mai noi informatii despre doua dintre cele mai importante evenimente ale verii, ambele realizate in parteneriat cu Music Channel: Stufstock si Artmania.

Astfel, in editia de luni a emisiunii “Bring The Noise”, Hefe sta de vorba cu solistul trupei System Of A Down, Serj Tankian, cel care va fi prezent pe scena Artmania de la Sibiu din acest an, in cadrul primului sau turneu solo, “Elect The Dead”, dar si cu organizatorii Festivalului Stuffstock 2010.

Zdob si Zdub, E.M.I.L, Luna Amara, OCS, KUMM, Trupa Veche, Byron, sunt doar cateva dintre numele care vor fi prezente la Stuffstock in perioada 16-22 august, pe plaja din Vama Veche.

Luni, 2 august, de la ora 22.00, afli totul despre Artmania si Stuffstock la “”Bring The Noise” cu Hefe, numai la Music Channel!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.