Home » Stiri

“Dance Chart” revine la Music Channel!

21 September 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Dance Chart, singurul top dedicat exclusiv muzicii dance, revine din aceasta toamna la Music Channel! Prima editie din acest sezon, difuzata astazi, 21 septembrie, de la ora 22.00, este la propriu o emisiune “la inaltime”.

Filmat deasupra Bucurestiului, topul prezentat de Liviu Hodor si DJ Andi, ii are ca invitati pe Tom Boxer si Alexandra Black, noua voce a proiectului, cea care ii va tine locul Antoniei pana cand proaspata mamica va reveni in muzica. Daca pana de curand Alexandra interpreta doar piesele cantate initial de Antonia, acum Tom Boxer a lansat “Crazy Girl”, prima piesa inregistrata cu vocea Alexandrei Black.

Intrebat despre vacanta de vara, Tom Boxer a marturisit ca a petrecut cateva saptamani in Italia, la Antonia. Tom a profitat de ocazie si s-a plimbat cu yahtul, intalnindu-se cu Stefano Gabanna si Domenico Dolce.

Despre succesul incredibil la nivel international pe care il are cu piesa “Morena”, despre noile single-uri, dar si care este piesa votata de Tom Boxer la “cel mai prost scenariu”, afli in seara aceasta la Dance Chart, de la ora 22.00.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.