Home » Featured, Headline, Stiri

La Music Channel, intra “Dj Andi In The Mix”

24 September 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

La Music Channel, intra “Dj Andi In The Mix”

Din 24 septembrie, Music Channel da o noua dimensiune muzicii de club! In premiera absoluta, cu un concept nou de clubbing, unul dintre cei mai apreciati DJ-i romani, DJ Andi, va mixa in fiecare vineri, intr-un show energic, main si underground, timp de o ora, cele mai bune piese din topurile de specialitate, in cadrul emisiunii “Dj Andi In The Mix”.

Toamna aceasta, Music Channel da startul distractiei de weekend cu cea mai buna muzica de club, numai la “DJ Andi In The Mix”, prima emisiune TV in care un DJ aduce clubul la tine acasa. Pentru prima data la o televiziune din Romania, un DJ mixeaza in BPM – video si audio. In fiecare vineri, de la ora 22.00, DJ Andi face warm-up-ul pasionatilor de clubbing, timp de o ora. Cea mai fina selectie mainstream se imbina cu beat-urile funky house in noul concept de show de la Music Channel. Iar cei care sunt nerabdatori sa afle unde se tin cele mai tari petreceri din weekend, afla tot de la “DJ Andi In The Mix” cine incinge platanele din cele mai in voga cluburi din tara, oferind acces direct in lumea DJ-ilor care creeaza hype.

Un DJ, mult BPM – DJ Andi poarta muzica dance cu el si o aduce in “DJ Andi In The Mix”. Din aceasta toamna, distractia incepe la Music Channel, televiziunea muzicala cu cele mai multe emisiuni si cel mai fresh playlist!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.